On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Неделя, 29/01/2023     e-mail: videlinabg@abv.bg
Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН

Пълен текст на новината

16:46:02 - 05/09/2019
Излезе наяве един много интересен факт, който предоставям на вниманието на обществеността – в училището на с. Юнаците ще се прави основен ремонт и нова инсталация за отопление в размер на „скромната” сума от 1 700 000 лв. Разбира се, похвално е да се грижим за учениците и благоденствието на образователната система и да се поддържат базите. Възникват обаче няколко въпроса, на които е редно да потърсим отговори от съответните оторизирани органи и поименно подписалите се под разрешителната и финансова документация.
Въпрос 1:
Каква е тази технология за отопление на училището, която е толкова скъпа - в размер на 227 707.15лв? Ако е от най-новите виждания за отопление на сгради, означава, че системата ще грее цялостно обекта, независимо колко стаи се ползват и колко остават празни.
Въпрос 2:
Кой е взел решение и кой е разрешил тази огромна сума да бъде усвоена? С кого е съгласувана?
Въпрос 3:/на първо място по значимост/
Тази инвестиция от 1 700 000 лева при наличието на 1464 човека /справка ГРАО/ население в с. Юнаците , от които за учебната 2019-2020 г. учениците ще наброяват между 25 – 30, оправдава ли реализацията си?
Въпрос 4:
Защо се бърза с въвеждането в действие на този проект преди изборите? На този въпрос аз имам готов отговор – за да се усвоят едни пари!
Въпрос 5:
Дали всъщност зад този грандиозен ремонт не се крият едни други интереси с не много далечна перспектива - общежитие, настаняване на хора от други етноси и т.н.?
Може да се гадае много.
Въпросите остават открити и чакат своите отговори!
Атанас ШОПОВ
Прочетена 9616 пъти


тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg