On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Неделя, 29/01/2023     e-mail: videlinabg@abv.bg
Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН Тодор Попов пред ОбС за Славчо Върбаков, изсечените „САМОРАСЛЯЦИ“ край Априлци и държавата с „НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И НАРКОТИЦИ“, която ни спира за ШЕНГЕН

Пълен текст на новината

16:46:02 - 05/09/2019
Излезе наяве един много интересен факт, който предоставям на вниманието на обществеността – в училището на с. Юнаците ще се прави основен ремонт и нова инсталация за отопление в размер на „скромната” сума от 1 700 000 лв. Разбира се, похвално е да се грижим за учениците и благоденствието на образователната система и да се поддържат базите. Възникват обаче няколко въпроса, на които е редно да потърсим отговори от съответните оторизирани органи и поименно подписалите се под разрешителната и финансова документация.
Въпрос 1:
Каква е тази технология за отопление на училището, която е толкова скъпа - в размер на 227 707.15лв? Ако е от най-новите виждания за отопление на сгради, означава, че системата ще грее цялостно обекта, независимо колко стаи се ползват и колко остават празни.
Въпрос 2:
Кой е взел решение и кой е разрешил тази огромна сума да бъде усвоена? С кого е съгласувана?
Въпрос 3:/на първо място по значимост/
Тази инвестиция от 1 700 000 лева при наличието на 1464 човека /справка ГРАО/ население в с. Юнаците , от които за учебната 2019-2020 г. учениците ще наброяват между 25 – 30, оправдава ли реализацията си?
Въпрос 4:
Защо се бърза с въвеждането в действие на този проект преди изборите? На този въпрос аз имам готов отговор – за да се усвоят едни пари!
Въпрос 5:
Дали всъщност зад този грандиозен ремонт не се крият едни други интереси с не много далечна перспектива - общежитие, настаняване на хора от други етноси и т.н.?
Може да се гадае много.
Въпросите остават открити и чакат своите отговори!
Атанас ШОПОВ
Прочетена 9617 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Даниела от ПЗ
19:39:06 - 05/09/2019

И за по-големи суми съм виждала да се ремонтират училище, особено, ако става въпрос за смяна на цялостната инсталация на отопление и смяна на котлето. Отново популистки измишльотини от страна на Шопов. Кога ли ще чуя нещо по-умно от него- не знам. Остава само и с джендъра да започнат да се целиват уста в уста..

Но до края на изборите и това може да видим. Все пак АБВ обявиха подкрепата, че ще си дадат дупето на всеки.

Добавил: Валентин Ненков
19:58:16 - 05/09/2019

До Даниела от ПЗ: Сигурен съм, че сте чували и за по-големи суми да се ремонтират училища, само че аз съм сигурен, че за тази от милион и 700 хил. лв. може да се построи още едно училище с размера на това в Юнаците и да се обзаведе, като останат и пари за няколко пристройки, за лекарски кабинет например и столова. Не разбирам обаче как 25 деца ще уплътнят използването на сградата??? При това Пазарджик е на 7 км от Юнаците и тези 25 деца спокойно могат да учат там. И няма как да не се съмнявам, че целта е да се откраднат едни пари, при това шестцифрени суми, а само след 2-3 години училището да бъде закрито и харизано на някой "наш човек" на символична цена. Ще поживеем, ще видим. Истината е, че ако тази практика с пладнешките грабежи не бъде спряна, скоро държава България няма да има.

Добавил: Ритнитопковец
20:52:07 - 05/09/2019

Тези има ли от някъде да не лапат ,то не е Хебър ,то не е мост пешеходен ,сега и милиони за селско школо . Тодоре ,Тодоре ти не си ни кмет ,ти си един селски крадец !И онази дебелата с цялата си експертиза ходи о разправя небивалици, как от първия тур ще спечелите . С кой бе Тодоре с сина на Еко хидро или сина на Вагоноремонтния завод нали са новите лица в листата ти? Пътник си Пурко .......

Добавил: Батареиния
21:01:55 - 05/09/2019

Дебелата е много силна и можещи,ще направи и тези избори,дано само не ИЗГОРИ някое селско кметче за копуване на гласове

Добавил: Левски
21:47:42 - 05/09/2019

Докога ще е така ??Куче влачи диря има рейс НЕ!!!!!

Страница 1 от 2
Първа
Предишна 1 2 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg