On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Петък, 19/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“
НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик

Пълен текст на новината

20:15:44 - 25/06/2021
Отляво надясно: Инна Ватахова, Христо Иванов и Антоанета Цонева
“Светът се променя. Тази промяна носи много възможности за нови технологии, за работни места, които вече няма нужда да са концентрирани само в столицата и в големите градове, за да може много места като Панагюрище да се развиват. За да променим България, тази нова индустрия трябва да дойде тук. Това е и една от целите на “Демократична България”. Това заяви председателят на “Демократична България” Христо Иванов в Панагюрище, където представи листата на “Демократична България” за избирателния район Пазарджик.
Освен водача на листата Антоанета Цонева, на представянето бяха и Александра Стеркова, Стоил Гигов, Пламен Даракчиев и Инна Ватахова. Ватахова е “панагюрският” кандидат в листата на обединението, тя живее във Великобритания, където следва в унверситета в Лийдс, а родом е от Панагюрище.
“Панагюрище е град, който се отличава от много подобни места в България, защото показва как когато има устойчив бизнес, той поема ангажимент и развива средата около себе си. Но това е изключение. Има много такива градове, които тънат в много по-голяма мизерия. Това, което ние трябва да направим, е да дадем перспектива и надежда за развитие”, каза Христо Иванов при представянето на листата. Той изтъкна, че и градът, и целият регион имат реален потенциал за развитие.
Съпредседателят на обединението напомни, че “Демократична България” е тази политическа формация, която най-последователно се бори за смяна за модела, който в годините трови България с корупция. “Слизането на един или друг от политическата сцена е промяна, но дали ще се смени моделът е големият въпрос”, каза той.
Христо Иванов разказа, че се е срещал с фирма, която за много кратък срок е направила огромен скок и съвсем скоро ще достигне 1 млрд. долара, но държи бизнеса си извън България. Допълни, че тези хора дават заплати от по 4-5 хил. лева и осигуряват страхотна работна среда за младите българи.
“Ако в България се развиват такива индустрии, ще можем да осигурим качествен живот на нашите деца. Трябва заедно да изградим политическа промяна, в която законът да бъде еднакъв за всички, за да сме сигурни, че ако утре създадем печеливш бизнес, никой няма да посмее да ни го открадне”, каза той. Отбеляза, че когато някой чуждестранен инвеститор напише “България” в Гугъл, вижда само и единствено кюлчета.
“Ние трябва да сменим репутацията на страната си и да разкажем заедно друга история - че тук има мозъци, има воля и хора с визия”, каза той.
Христо Иванов посочи, че е важно да се отприщи потенциала на страната, за да има икономически ръст, за да идват чуждестранни инвеститори и да се създават работни места на бъдещето. Това минава през премахване на административния тормоз и изграждане на институции, които работят за хората, а не в интерес на олигархични кръгове. “Демократична България” има конкретен план как да направи това”,увери той.
“Можем да свържем номер 23 с една много проста цел на “Демократична България” - средната заплата в България да стане 2300 лева. Ние сме последователни привърженици на десните икономически мерки и искаме хората да могат да си осигурят доходи, близки до средните европейски нива”, каза Христо Иванов.
Водачът на листата Антоанета Цонева разказа за своята кампания, при която обикаля с “Мобилен изборен щаб с кемпер” цялата пазарджишка област и се среща с гражданите. “Това е кампания на колела и непрекъснато сме в контакт с хората. С нашия кемпер обикаляме околността, за да търсим подкрепа в целия избирателен район”, каза тя.
Купуването и продаването на гласове са престъпления!
Прочетена 34243 пъти


тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg