On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Понеделник, 29/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето
Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
20:49:03 - 15/02/2024
Община Пазарджик започва кампания, която си поставя за цел до първа пролет всяка детска площадка да бъде приведена в чист и подреден вид за децата на града и селата. Това обяви кметът на града Петър Куленски.
Кампанията ще цели задаването на нов стандарт за това как се поддържат пространствата за детска игра в община Пазарджик. С това се полагат основите и на по-широка програма, с която да се подсигури и облагородяването на обособените зони за деца и тяхната посттоянна поддръжка от екипите на Общината.
Ето какво сподели кметът Петър Куленски:
Всяко дете заслужава детство, изпълнено с много игри и забава. За целта е нужно обаче да се грижим за това всички деца да имат подходящи условия, в които да играят щастливи и безгрижни.
Ето защо обявявам началото на кампания „Чиста детска пролет“. В нейните рамки до “първа пролет” Община Пазарджик ще се погрижи всяка детска площадка в града и във всяко едно село да бъде почистена. Така ще подсигурим още от началото на пролетта, когато времето ще позволи все по-често излизане навън, децата ни да могат да играят в чиста и подредена среда.
С това ще положим основите и на по-широка програма, с която да подсигурим и облагородяването на обособените зони за детска игра и постоянната им поддръжка в прилежен вид. Заедно с кметовете на населени места ще постигнем нов стандарт на поведение от страна на Общината, който да поддържа стриктно и качествено обособените площадки за детска игра навсякъде, без значение от това дали е в града или в селата. Включвам се лично в осъществяването на случайни проверки, с което да подсигурим нови нива на контрол за това в какви условия играят децата ни. А условията за децата ни са от първостепенна важност за нас.
Чистотата на града във всичките ѝ измерения е абсолютно право на всеки един жител и следва да се постига със засилен контрол от страна на институцията. Това е и фокус на нашето управление. В същото време обаче всички ние като общество, трябва да се стремим да оставяме чисто след себе си. Вярвам, че един чист, подреден Пазарджик, с чисти и поддържани улици, създава комфорт, удоволствие, удовлетворение от избора ти да живееш точно там. Искам да постигнем това за Пазарджик, за да дадем нов тласък на развитието на общината ни.
Прочетена 4280 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: кампанийно
14:16:20 - 16/02/2024

Това с тези кампании определено идва в повече.Преди няколко дни докато в мрежата се качваха снимки на мръсния Пазарджик,кмета се хвалеше снимайки гробището в Мало Конаре.Сега явно PR-ите му са отчели глупостта.Направо е топ общинска новина.Граждани изчистете това което трябва Брокс да чисти след като му плащаме.

Добавил: Олд шетърхенд
20:35:45 - 17/02/2024

А какви мърльовци има сред гражданите,отчитате ли го?!

Добавил: Кметчетооо
09:20:36 - 18/02/2024

Градът беше много мръсен 16 години заради феодала, но АЗ ще променя всичко и първото ми действие в тази насока е да оставя ДОСЕГАШНАТА ФИРМА да чисти! Гениален съм, нали?

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg