On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Неделя, 02/06/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето
Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?!

Пълен текст на новината

23:12:14 - 21/06/2021
Антоанета Цонева раздава листовки на "Демократична България" на работещите в "Нота Бене" след разговора.
„Ако всички сме равни пред закона, ще има пари за всичко – пенсии, здравеопазване, социални надбавки…10 млрд. лв. се крадат на година в България от нашите данъци през обществени поръчки и се източват обществени фондове. Ако на тези 10 млрд. лв. ние им спрем кранчето, ще има за всичко, хора – ще има да се индексират пенсиите, ще има да се подобрят условията, при които отглеждаме децата си, ще има да се изграждат и поддържат високотехнологични болници, а не в момента хората да умират, защото нямат достъп до качествено здравеоопазване“. С тези думи водачът на листата на „Демократична България“ за 13МИР – Пазарджик Антоанета Цонева се обърна днес към работещите в обувното предприятие в Пещера „Нота Бене“ и срещна одобрителните погледи на присъстващите. Според Цонева България има много по-голям потенциал. Властта у нас за последните 11 години забави темпото и страната ни не може да достигне равнището, което заслужава, добави тя и констатира, че „…вътрешният ни продукт нараства много бавно и ние оставаме най-бедната страна в ЕС“. И не само между 27-те държави членки на съюза, но и на такива, които са извън него в границите на европейския континент. Като пример кандидатът за народен представител посочи съседката ни Сърбия.
За всичко, казано от мен досега, има само една причина и тя се нарича КОРУПЦИЯ и КРАДЕНЕ, категорична беше Цонева, която подчерта, че „Демократична България“ ще влезе в парламента с основна задача да постави край на всичко това. Според нея последното ще се случи, като се изберат компетентни и състоятелни хора, които да управляват публичните дела.
Втората в листата на „Демократична България“ за 13МИР – Пазарджик Александра Стеркова напълно подкрепи Антоанета Цонева относно уродливата роля на корупцията за състоянието на жизненото равнище на огромното мнозинство българи и формулира съвсем накратко нейното влияние така: „Корупцията е това, което ограбва детството, живота и старините на абсолютно всички. Ограбва бъдещето, разбива миналото и не дава възможност на настоящето“. По-нататък в изложението си Стеркова каза, че би искала в един хубав ден да има деца, но те да имат избор дали да останат да живеят в родината си или да заминат за чужбина. Това трябва да е избор, никога не трябва да е принуда, продължи Александра Стеркова и подчерта, че в момента да напуснеш България и да заминеш за чужбина за хората е изход от безизходицата у нас. Защото не могат да се развиват на местно ниво. „Потенциалът на България е много по-голям, развитието на страната минава през развитието на регионите. Всеки човек трябва да може да се развива в която точка иска на България. И по този начин, когато хората, които вече заминаха зад граница, си дадат сметка, че страната ни отново е нормална държава и може да предложи нормален живот – хората ще се върнат. Защото България е прекрасна, България е невероятна – природа, планина, море…България не е бедна, България не е толкова малка, колкото всички обясняват. След като 10 млрд. лева на година се крадат и държавата продължава да работи, значи държавата ни не е бедна“, обобщи Стеркова. След което заяви, че единственото, което трябва да се направи, е КРАЖБИТЕ да бъдат прекратени, КОРУПЦИЯТА да бъде спряна, ИЗНУДВАНЕТО на бизнеса и на хората да бъде преустановено. Според нея единствено „когато ние всички започнем да живеем с усещането как на нас държавата ни гарантира едни определени права – че ако някой ни навреди, тя ще ни защити, че ако имаме нужда от услуга, държавата ще ни я предостави. Едва тогава ние ще заживеем в едно нормално общество, в което заплатите ще са хубави, условията ще са добри, хората ще могат да пътуват - да се връщат, да заминават, но семействата няма да се разделят, за да бъде осигурена прехраната им“.
Преди срещата с работещите във фирмата, нейният собственик сподели с кандидатите за народни представители от „Демократична България“, че основните проблеми, които е изпитвал до момента, са свързани с измамите в митниците, състоящи се основно в неадекватно обмитяване на стоките. По този начин едни се облагодетелстват за сметка на други и са в привилегировано положение на пазара. Той заяви, че не моли за помощ от държавата, въпреки че ковидкризата е намалила производството на дружеството наполовина, а иска единствено институциите да не пречат на бизнеса. Основното е да се спре контрабандният внос на чужди обувки.
Програмата на „Демократична България“ чуха от Антоанета Цонева и Александра Стеркова и работещите и мениджърските екипи в още две пещерски производствени предприятия – „Матраци“ и завода за капачки “Гудекс”. В първото в тема на дискусията се превърна проблемът с работната ръка и нуждата от това да започне завръщането на българите от чужбина. В момента собствениците са принудени да кандидатстват за квота от чужденци и са получили правото да наемат двама индийци.
В „Гудекс“ се похвалиха, че имат пълен набор от капачки плюс лакиране и литографиране на същите, в момента във фирмата работят около 100 души, а производството им е нараснало по време на пандемията. Последното беше обяснено с факта, че през този период е нараснала консумацията на консервирани храни. Работят основно за експорт – 70% от продукцията им, като изнасят освен за ЕС и държавите от Балканите, също за Армения, Грузия, Турция и др. Най-големият производител са на винтови капачки в страната.
След разговорите с работещите в трите пещерски фирми, кандидатите за депутати продължиха дебатите по злободневни теми с хора по улиците на Пещера.
Александра Стеркова раздава листовки на "Демократична България" на работещите в "Нота Бене" след разговора с тях.
Дебат в "Матраци" след като "Демократична България" представи платформата си пред работещите във фирмата.
В "Гудекс" работещи и мениджъри внимателно слушат приоритетите на "Демократична България" за развитието на страната.
Купуването и продаването на гласове са престъпления!
Прочетена 40114 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Потребител
14:01:22 - 22/06/2021

Браво на ДА БЪЛГАРИЯ, не ги е страх от коментари,заслужават резултата си

Добавил: Гражданин
14:13:39 - 22/06/2021

Нали мамин Данчо е голям мъжкар,защо си спря коментарите не иска да се радва на народната любов

Добавил: човеккк
15:42:13 - 22/06/2021

По-слаб резултат от предишния път

Добавил: ДайБългария
15:43:36 - 22/06/2021

Един кмет от Пещера хич не краде общинска пара

Добавил: хахахах
16:20:46 - 22/06/2021

Тази велика кандидатка на всички снимки прави някакви не особено естествени физиономии, но нищо. Тя кампанията и без това е обречена.

Страница 1 от 3
Първа
Предишна 1 2 3 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg