On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Петък, 29/03/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината

Пълен текст на новината

23:12:14 - 21/06/2021
Антоанета Цонева раздава листовки на "Демократична България" на работещите в "Нота Бене" след разговора.
„Ако всички сме равни пред закона, ще има пари за всичко – пенсии, здравеопазване, социални надбавки…10 млрд. лв. се крадат на година в България от нашите данъци през обществени поръчки и се източват обществени фондове. Ако на тези 10 млрд. лв. ние им спрем кранчето, ще има за всичко, хора – ще има да се индексират пенсиите, ще има да се подобрят условията, при които отглеждаме децата си, ще има да се изграждат и поддържат високотехнологични болници, а не в момента хората да умират, защото нямат достъп до качествено здравеоопазване“. С тези думи водачът на листата на „Демократична България“ за 13МИР – Пазарджик Антоанета Цонева се обърна днес към работещите в обувното предприятие в Пещера „Нота Бене“ и срещна одобрителните погледи на присъстващите. Според Цонева България има много по-голям потенциал. Властта у нас за последните 11 години забави темпото и страната ни не може да достигне равнището, което заслужава, добави тя и констатира, че „…вътрешният ни продукт нараства много бавно и ние оставаме най-бедната страна в ЕС“. И не само между 27-те държави членки на съюза, но и на такива, които са извън него в границите на европейския континент. Като пример кандидатът за народен представител посочи съседката ни Сърбия.
За всичко, казано от мен досега, има само една причина и тя се нарича КОРУПЦИЯ и КРАДЕНЕ, категорична беше Цонева, която подчерта, че „Демократична България“ ще влезе в парламента с основна задача да постави край на всичко това. Според нея последното ще се случи, като се изберат компетентни и състоятелни хора, които да управляват публичните дела.
Втората в листата на „Демократична България“ за 13МИР – Пазарджик Александра Стеркова напълно подкрепи Антоанета Цонева относно уродливата роля на корупцията за състоянието на жизненото равнище на огромното мнозинство българи и формулира съвсем накратко нейното влияние така: „Корупцията е това, което ограбва детството, живота и старините на абсолютно всички. Ограбва бъдещето, разбива миналото и не дава възможност на настоящето“. По-нататък в изложението си Стеркова каза, че би искала в един хубав ден да има деца, но те да имат избор дали да останат да живеят в родината си или да заминат за чужбина. Това трябва да е избор, никога не трябва да е принуда, продължи Александра Стеркова и подчерта, че в момента да напуснеш България и да заминеш за чужбина за хората е изход от безизходицата у нас. Защото не могат да се развиват на местно ниво. „Потенциалът на България е много по-голям, развитието на страната минава през развитието на регионите. Всеки човек трябва да може да се развива в която точка иска на България. И по този начин, когато хората, които вече заминаха зад граница, си дадат сметка, че страната ни отново е нормална държава и може да предложи нормален живот – хората ще се върнат. Защото България е прекрасна, България е невероятна – природа, планина, море…България не е бедна, България не е толкова малка, колкото всички обясняват. След като 10 млрд. лева на година се крадат и държавата продължава да работи, значи държавата ни не е бедна“, обобщи Стеркова. След което заяви, че единственото, което трябва да се направи, е КРАЖБИТЕ да бъдат прекратени, КОРУПЦИЯТА да бъде спряна, ИЗНУДВАНЕТО на бизнеса и на хората да бъде преустановено. Според нея единствено „когато ние всички започнем да живеем с усещането как на нас държавата ни гарантира едни определени права – че ако някой ни навреди, тя ще ни защити, че ако имаме нужда от услуга, държавата ще ни я предостави. Едва тогава ние ще заживеем в едно нормално общество, в което заплатите ще са хубави, условията ще са добри, хората ще могат да пътуват - да се връщат, да заминават, но семействата няма да се разделят, за да бъде осигурена прехраната им“.
Преди срещата с работещите във фирмата, нейният собственик сподели с кандидатите за народни представители от „Демократична България“, че основните проблеми, които е изпитвал до момента, са свързани с измамите в митниците, състоящи се основно в неадекватно обмитяване на стоките. По този начин едни се облагодетелстват за сметка на други и са в привилегировано положение на пазара. Той заяви, че не моли за помощ от държавата, въпреки че ковидкризата е намалила производството на дружеството наполовина, а иска единствено институциите да не пречат на бизнеса. Основното е да се спре контрабандният внос на чужди обувки.
Програмата на „Демократична България“ чуха от Антоанета Цонева и Александра Стеркова и работещите и мениджърските екипи в още две пещерски производствени предприятия – „Матраци“ и завода за капачки “Гудекс”. В първото в тема на дискусията се превърна проблемът с работната ръка и нуждата от това да започне завръщането на българите от чужбина. В момента собствениците са принудени да кандидатстват за квота от чужденци и са получили правото да наемат двама индийци.
В „Гудекс“ се похвалиха, че имат пълен набор от капачки плюс лакиране и литографиране на същите, в момента във фирмата работят около 100 души, а производството им е нараснало по време на пандемията. Последното беше обяснено с факта, че през този период е нараснала консумацията на консервирани храни. Работят основно за експорт – 70% от продукцията им, като изнасят освен за ЕС и държавите от Балканите, също за Армения, Грузия, Турция и др. Най-големият производител са на винтови капачки в страната.
След разговорите с работещите в трите пещерски фирми, кандидатите за депутати продължиха дебатите по злободневни теми с хора по улиците на Пещера.
Александра Стеркова раздава листовки на "Демократична България" на работещите в "Нота Бене" след разговора с тях.
Дебат в "Матраци" след като "Демократична България" представи платформата си пред работещите във фирмата.
В "Гудекс" работещи и мениджъри внимателно слушат приоритетите на "Демократична България" за развитието на страната.
Купуването и продаването на гласове са престъпления!
Прочетена 36474 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Потребител
14:01:22 - 22/06/2021

Браво на ДА БЪЛГАРИЯ, не ги е страх от коментари,заслужават резултата си

Добавил: Гражданин
14:13:39 - 22/06/2021

Нали мамин Данчо е голям мъжкар,защо си спря коментарите не иска да се радва на народната любов

Добавил: човеккк
15:42:13 - 22/06/2021

По-слаб резултат от предишния път

Добавил: ДайБългария
15:43:36 - 22/06/2021

Един кмет от Пещера хич не краде общинска пара

Добавил: хахахах
16:20:46 - 22/06/2021

Тази велика кандидатка на всички снимки прави някакви не особено естествени физиономии, но нищо. Тя кампанията и без това е обречена.

Страница 1 от 3
Първа
Предишна 1 2 3 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg