On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ     Четвъртък, 20.06.2024     e-mail: videlinabg@abv.bg


УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГАТА ЗА КОМЕНТАРИ във „Виделина”


„Виделина” e новинарски сайт, предоставящ услуга за публикуване на коментари под статии. Ползването на услугата не изисква регистрация за потребителите и е безплатна за тях. За публикуване на следващ коментар е необходимо да изчакате САМО 5 минути, което ограничение е един вид защита от спам.

Публикувайки коментар във „Виделина”, Вие се съгласявате, че НЯМА да публикувате текстове с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост, думи с обидно съдържание и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство (включително Закона за авторското право и сродните му права) и правото на Европейския съюз. Вие се съгласявате също така да НЕ публикувате каквито и да е материали или връзки с други уеб сайтове, чрез които се нарушава правото на интелектуална собственост.

Авторските права върху коментарите във „Виделина” принадлежат на техните автори, като „Виделина” си запазва правото да използва публикуваните коментари във „Виделина” за свои нужди, включително с рекламна или друга търговска цел.

Потребителите на „Виделина” се съгласяват, че „Виделина” НЕ носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в сайта коментари.

„Виделина” си запазва правото да ИЗТРИВА коментари, които са в противоречие с настоящите Общи условия, както и коментари, които са написани на ЛАТИНИЦА.

Трябва да знаете, че IP адресите, от които са направени всички коментари, се записват и могат да бъдат използвани в определени случаи за разкриване самоличността на лицата, които са публикували съответните коментари, в нарушение на настоящите Общи условия. „Виделина” си запазва правото да уведоми и окаже пълно съдействие на компетентните държавни органи, включително прокуратурата, следствието и полицейските органи, за всеки коментар, който нарушава законодателството на РБългария и правото на Европейския съюз.

„Виделина” НЕ носи каквато и да е отговорност в случай на загубена информация или на невъзможност за запазване на информация, въведена с коментарите на сайта.

Публикуването на коментар във „Виделина” означава, че сте запознат с настоящите Общи условия, съгласен сте с тях и се ЗАДЪЛЖАВАТЕ да ги СПАЗВАТЕ.