On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Понеделник, 05/12/2022     e-mail: videlinabg@abv.bg
За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни

Пълен текст на новината

12:25:35 - 21/02/2022
Мария Благоева е кандидат кмет на село Величково, издигнат от “Демократична България” и е подкрепена от всички останали партии на промяната. Тя завършва основното си образование в местното училище, а средното си образование завършва в Панагюрище. Има бакалавърска степен по аграрна икономика и магистърска по финанси и банково дело от Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в Пазарджик.
7 години от живота си Благоева прекарва във Великобритания, но никога не прекъсва връзката си със село Величково и региона. В момента работи като регионален старши мениджър на “Булсатком” в Пазарджик, където отговаря за 13 офиса в областта.
Като кмет на село Величково, Мария Благоева дава заявка да възстанови дейността на детската градина и по този начин да облекчи и задържи младите работещи семейства. Ще открие постоянно работещ зъболекарски кабинет в селото, а за да улесни съжителите си в получаването на заплати и пенсии, ще съдейства за поставянето на банкомат. Тя обещава и монтиране на удобна автобусна спирка със седящи места.
Мария Благоева се канидатира за кмет, защото смята, че величковци заслужават повече и може да им го осигури!
Величково има нужда от отличници начело – Мария Благоева с №6!
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Прочетена 7201 пъти


тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg