On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Петък, 19/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“
НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик

Пълен текст на новината

10:23:40 - 01/07/2021
Водачът на листата в Пазарджик и кандидати на обединението се срещнаха с граждани и предприемачи в града
Водачът на листата на “Демократична България” в 13МИР - Пазарджик Антоанета Цонева се срещна с граждани и предприемачи в града. Срещата в сряда вечер в градината на театър “Константин Величков“ премина при голям интерес от страна на представителите на местния бизнес. На нея присъстваха и втората в листата Александра Стеркова, актьорът Веселин Калановси и икономистът Георги Ганев.
Липсата на работници, печеленето на обществени поръчки от “свои хора” и нерешеният въпрос със Западната дъга на Пазарджик са основните проблеми, които местните предприемачи споделиха.
“Демократична България” си поставя като една от основните цели активизирането на предприемаческата инициатива чрез осигуряване на изравнени правила за “играчите на терена”, заяви икономистът Георги Ганев. Ганев, който бе председател на финансовата комисия в 45-ото Народно събрание, пое ангажимент да се поддържат разумни фискална и парична политики. Като едно от най-важните условия, за да има в страната конкурентна и развиваща се бизнес среда, той посочи съдебната реформа. „Правосъдната реформа е и икономически въпрос”, е неговото мнение.
Антоанета Цонева добави, че връзката между независима съдебна система и доходи е пряка. Когато законът е един за всички и не се толерират едни за сметка на други, тогава в страната ще има пълните условия бизнесът да разгърне своя потенциал, каза тя.
Цонева изброи част от приоритетите на “Демократична България” като отчетност на главния прокурор и възможност за неговото отстраняване при нарушения, закриването на специализираните съд и прокуратура и заработване на регулаторите, които в последните години нерядко се използвали като бухалки срещу неудобни политически опоненти или бизнеси.
“Искаме главен прокурор, който работи и никой не знае името му, а не такъв, чието име знаят всички, но не работи”, обобщи втората в листата Александра Стеркова.
Говорейки за местния бизнес и условията в Пазарджишко, Антоанета Цонева заяви, че трябва да се приключи с влиянието на Делян Пеевски и феодализацията на региона. “Демократична България” е инструментът да свършим работата си сами. Трябва да изтръгнем старите порочни схеми и да дадем път на новото”, призова тя и увери: Ако стана депутат, гарантирам, че всеки един въпрос, който засяга пряко гражданите, ще бъде пряко под моето внимание.”
Купуването и продаването на гласове са престъпления!
Прочетена 35097 пъти


тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg