On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Понеделник, 05/12/2022     e-mail: videlinabg@abv.bg
За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни За откровените ЛЪЖИ на един съветник на Тодор Попов или докъде ДОПУСНАХМЕ да стигнат в НАГЛОСТТА си управниците ни

Пълен текст на новината

15:17:46 - 14/06/2021
„Ако символично приемем, че моделът на феодализацията чрез силното позициониране на Пеевски е вкоренен в региона, с тази кампания се надяваме този цикъл да бъде затворен и да поставим ново начало по разграждането му“
Антоанета Цонева - трета отляво надясно.
„Целта на „Демократична България“ е веднъж завинаги страната ни да се отърве от това престъпно мафиотско влияние, което ограничава свободата в област Пазарджик и страната и наранява тежко човешкия капитал, както и намалява възможността за развитие и постигането на истинския капацитет“. С тези думи водачът на листата на „Демократична България“ за 13МИР Антоанета Цонева започна брифинга на политическата сила в Пазарджик днес.
И продължи: „Затова ние много държим да започнем нашето послание именно със свободата. Защото ние сме „Демократична България“ и сме срещу феодализацията на тази страна. Доказали сме го категорично от момента на своето създаване досега. През нашите каузи, през нашата програма, през лидерството, което излъчваме, през пълната си непримиримост за това, че този модел трябва да бъде разрушен. Ако символично приемем, че моделът по някакъв начин чрез силното позициониране на Пеевски тук е вкоренен на това място, с тази кампания се надяваме този цикъл да бъде затворен и да поставим ново начало по разграждането му“.
Според Цонева второто нещо, по което „Демократична България“ е безспорният лидер, е законността: В нашата програма е предвидено закриването на Специализираните съд и прокуратура и работата на КПКОНПИ в този вид да бъдат преустановени, каза още водачът на листата в Пазарджик и добави: „Това е нашият най-силен знак към бизнеса в България и към свободната инициатива затова, че никой няма да бъде произволно преследван само защото е имал куража да развива бизнес в България. И тези хора трябва да знаят, че тяхната собственост няма да бъде експроприирана, че договорите ще бъдат изпълнявани и че законът ще бъден един за всички“.
От думите й стана ясно още, че „Демократична България“ ще бъде основният гарант в политическия живот в България, тя ще бъде и основният гарант за законност и за съдебна реформа чрез своята парламентарна група в 46-тото НС.
Третата ключова дума, по която ще се развие кампанията на коалицията, е модернизацията, продължи Антоанета Цонева и добави: „Ние вярваме, че България може да бъде качена на друга скорост. Не сме удовлетворени от ниската скорост, с която се движим. България е единствената страна в ЕС, която толкова бавно догонва в своето развитие страните партньори. На дъното сме по доходи и качество на живот, а в област Пазарджик хората, които живеят под границата на бедността, са повече от средното за страната. Причината за това е моделът, за който вече споменах. Ние сме убедени, че България има по-голям потенциал. Данните от 2009 г. досега сочат, че темпото, с което се движим, е крайно забавено и страната не може да достигне своя потенциал. Инвестициите заобикалят България и отиват на други места, където съответната администрация е по-гостоприемна и е готова да ги посрещне. По темп на инвестиции Пазарджишкия регион сериозно изостава от средния за страната“.
От думите на Антоанета Цонева стана ясно още, че тя посреща с огромен скептицизъм заявеното от водача на листата на ГЕРБ в Пазарджик при откриването на кампанията им, че ще електронизират България за една година и ще върнат хората в обезлюдените поради бедност райони. Според нея тази политика, изтъквана от бившите управляващи от ГЕРБ, е неработеща, защото връщането може да се случи само тогава, когато средният брутен вътрешен продукт на страната започне да достига европейския и стане поне 70% от средното за Европа. В момента обаче той е само 53%.
След представянето на листата Антоанета Цонева и кандидати от 13 МИР се срещнаха с жители на Пазарджик и демонстрираха как се гласува машинно. На изборите на 11 юли ще се гласува изцяло машинно в секциите с над 300 избиратели. Затова е изключително важно хората да бъдат информирани и да са изпробвали начина на гласуване - за да нямат те самите притеснения и за да протича бързо и гладко самото гласуване в деня на вота.
Вместо да чака друг да започне информационна кампания, “Демократична България” започва да действа на терен. Към всички райони на страната са изпратени таблети, на които се възпроизвежда напълно начинът, по който се гласува с машина. Активисти на обединението вече запознават хората по улиците на населените места с начина на гласуване/
“Демократична България” е отбор, който може да постигне победа. В дербита от такъв мащаб има само една ситуация, в която може да се реализира гол и професионалните отбори успяват да го направят. Ние не сме „бистришките тигри“, не участваме в купени и нагласени мачове и ще направим участието в това състезание на нивото на една професионална лига, защото “Демократична България” е в А отбора на българската политика”, каза още Цонева.
Тя даде заявка кампанията в Пазарджик да е открита за диалог и благодарение на обществената подкрепа да успее да постигне всичко, което районът заслужава.
Ето и цялата листа на “Демократична България” за 13МИР - Пазарджик:
1. Антоанета Цонева
2. Александра Стеркова
3. Емил Чолев
4. Васил Тодев
5. Стоил Гигов
6. Иван Хрисин
7. Пламен Даракчиев
8. Костадин Деянов
9. Михаил Ангелов
10. Петър Цикалов
11. Инна Ватахова
12. Иван Велов
13. Бранимир Манушов
14. Христо Стефанов
15. Николай Янев
Водачът на листата в Пазарджик Антоанета Цонева разяснява в центъра на областния град машинното гласуване.
Втората в Пазарджишката листа Александра Стеркова, вляво.
Купуването и продаването на гласове са престъпления!
Прочетена 14165 пъти


тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg