On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Четвъртък, 25/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето
НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
12:44:47 - 20/05/2019
Вижте схемата на новото обходно движение на града
Първа копка на дългоочаквания Западен околовръстен път на Пазарджик направи днес премиерът Бойко Борисов. С него бяха зам.-министър председателят Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и зам.-министърът на МРРБ Николай Нанков, а събитието се състоя на паркинга при парк-стадиона. В северното платно на досегашното околовръстно шосе – ул. „Стоян Ангелов“ вече бяха подредени десетина товарни камиона и няколко земекопни машини, а работниците, посрещнали на място Борисов светеха в чисто новичките си униформи. В пейзажа не липсваше и строителят на Пазарджик Георги Делчев. За читателите ще обясним, че ремонтите започват с рехабилитация на пътните платна на ул. „Стоян Ангелов“, като ще бъдат подменени и водопроводите на двете големи кръстовища – с бул. „Георги Бенковски“ и с бул. „Ал. Стамболийски“. На практика улицата вече ще престане да бъде околовръстен път на Пазарджик, а Западният околовръстен ще започва малко преди стадиона и ще излезе на кръстовището между ул. „Стоян Ангелов“ и бул. „Ал. Стамболийски“, което ще бъде трансформирано в кръгово движение. В южна посока ще продължи непосредствено западно от бившата мебелна фабрика (вижте схемата).
Пред присъстващите медии и граждани Бойко Борисов обясни, че околовръстното е много важно за града и затова кабинетът ще отпусне пари, веднага след като бъде готов проектът. В същото време очаквал започналата днес рехабилитация на ул. „Стоян Ангелов“ да приключи до 3 месеца. По-нататък премиерът обясни още: „Ще им отпуснем целево пари, защото това е огромен трафик, огромни заводи, всичко е на колела, от Пещера насам всичко минава от тук. Така че това, което е сега в рамките на града, ще го завършат и щом ми даде кметът проект, затова съм с Горанов и Дончев тук, защото индустриализацията, която е факт, изисква обходи за градовете, иначе гражданите ще гледат на всеки 10 секунди ТИР. Заслужава ли го Пазараджик? Не! Затова ще им направим обход, да могат спокойно да работят“.
От АПИ предвиждали също цялостен ремонт на път II-37 Панагюрище - Пазарджик - Пещера - Батак, който не е основно ремонтиран от изграждането си, съобщи пристигналият по-рано на обекта в Пазарджик зам.-министър Нанков.
Прочетена 14037 пъти


тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg