On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Събота, 20/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“
НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
16:35:32 - 22/06/2018
От „Виделина” призоваваме кмета Попов да изпълни обещанието си да изправи шефовете на „Контур 7” пред медиите, защото продължават да са неоткриваеми.
Уникален челен опит въвежда наемателят на „Синя зона” в Пазарджик „Контур 7” ЕООД, стана ясно от потресаващия разказ на свързалата се с “Виделина” Мария Гърева. Оказва се, че ако те закопчаят в късния следобяд в петък, служителите на фирмата освобождават колата ти чак в понеделник сутринта!?! За да не бъдем упрекнати пак от стадо прообщински тролове в социалните мрежи, които не престават да се възхищават на това, че дружеството си вършело работата добре, защото вдигнало колата и на „известен общински съветник”, ще предадем думите на потърпевшата от разговора ни с нея:
“Оставих колата си „Фолксваген Шаран“ (Volkswagen Sharan) в 17:00 часа на паркинга при халите, който сега вече е част от синята зона. Когато се върнах след десетина минути, видях, че е хваната със скоба и веднага тръгнах към Общината, за да си платя глобата. При плащането в 17:15 жената на гишето подаде обаждане автомобилът ми да бъде освободен. Върнах се на паркинга, но до 19:00 часа така и не дойде никой да махне скобата. Докато чаках, няколко пъти звънях на всички изписани на табелите телефонни номера на фирмата, но никой не вдигна. Прибрах се, но към 21:00 часа пак се върнах с надеждата, че скобата е махната. Тя обаче продължаваше да си стои. Когато отидох отново в понеделник в 7:50, колата ми беше ударена отпред. Двете с дъщеря ми отново започнахме да звъним на телефоните на „Контур 7” и отново никой не вдигна В 8:15 на телефона на дъщеря ми върнаха обаждане и ни увериха, че веднага идват да освободят автомобила. Това обаче се случи едва след половин час. Отидох в Общината, за да им разкажа, че въпреки че съм си платила глобата при тях в петък, колата ми е била със скобата в събота и неделя. Оттам просто бяха шашнати. В 10:30 часа се срещнах с Георги Шикерджиев, разказах му какво се случи и поисках да ми бъдат предоставени снимките на колата ми при поставянето на скобата – нещо, което те са длъжни да направят. Увери ме, че ще ги получа с отговора на подадената от мен жалба в Общината, но срокът бил 1 месец. След това ме посъветва да сезирам прокуратурата и ми написа на едно малко листче адреса в София на фирмата, като подчерта да изпратя жалбата си с обратна разписка. Накрая се срещнах и с директора на фирмата в офиса й в Пазарджик в кооперацията на ул. “Гурко”, който така и не се представи. На въпроса ми какво ще правим, отговори: „Какво да правим". Сега чакам снимките на автомобила в момента на закопчаването му и тогава ще реша какво да предприема по-нататък”.
Това е, ето така действа наемателят на „Синя зона” в Пазарджик. Дали за назидание на нарушителите или просто няма персонал, който е зает прекалено много да поставя скоби, но няма време да ги маха от колите, след като вече глобите са платени?
Засега спирам дотук с този ненормален случай, но се възползвам от предложението на кмета Тодор Попов на последната му пресконференция от 11 юни. Тогава, след горещ дебат за начина на действие на „Контур 7”, той обеща, че при нужда ръководството на фирмата ще застане пред медиите, за да отговаря на въпроси. Явно такава нужда има и призоваваме г-н кмета да изпълни обещанието си. В противен случай своеволията и крещящо незаконните прояви на неговите любимци ще продължат и не е ясно до какви ексцесии може да се стигне!
Саморъчно написаният адрес в София на "Контур 7", на който се оказва, че има ресторант-градина.
Квитанцията за платените 26 лв. глоба.
Злощастният автомобил, забравен от служителите на фирмата наемател въпреки платената глоба.
Прочетена 9470 пъти


тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg