On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ    Неделя, 17/02/2019     e-mail: videlinabg@abv.bg
 
След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми
Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика
За платен достъп до архива въведете код:

Приеми | Закупи
 

Как на две инстанции осъдиха “Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Назад
Напред

Запознайте се с ...

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
11:24:12 - 26/04/2018
Владимира Бояджийска
Фирми на и около Георги Делчев и синовете му Иван и Веселин и дружества на втората братовчедка на съпругата на кмета Марин Рачев – Владимира Бояджийска, са си поделили санирането в Септември по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Това става ясно от отговора на министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков на въпроса на депутата Драгомир Стойнев.
Титулярът "Еко-Хидро-90" ООД, с управляващи Георги Делчев и Иван Делчев и собственици Веселин Делчев, Георги Делчев и Иван Делчев е получил за един жилищен блок 576 708.00 лв.
Георги Делчев
"Стандарт Енерджи" ЕООД, със собственик и управител Иван Георгиев Делчев е санирал също една жилищна сграда за 514 931.45 лв.
Дружеството "Пътно поддържане Пещера" ЕООД, което е със собственик и управляващ техническото лице на Делчеви, което се грижи за базите им в Пещера Георги Илиев Василев пък се е сдобило с договор 426 758.40 лв.
Опитът поне за пред хората да не се концентрира работата в едни и същи ръце, разхвърляйки я в три фирми, който са направили Делчеви, не се забелязва от страна на септемврийските специалисти по саниране. И двата многофамилни жилищни блока са дадени на вече добре познатата на септемврийската общественост Владимира Йорданова Бояджийска. Само че единият, на стойност 595 123.20 лв., тя е получила като управител на "Строителна техника ПЗ" ЕООД, която е регистрирана на адрес: град Пазарджик, ул.“Генерал Гурко“ №22.
Другата сграда пък обновила "Топлоизолация и саниране-Септември" ДЗЗД, също с управител Владимира Йорданова Бояджийска, а стойността на сключения договор възлиза на 622 116.00 лв. Адресът на консорциума е град Пазарджик, ул. „Братя Миладинови“ №3.
Припомняме, че и двата офиса бяха претърсвани при извършените обиски от ГДБОП и Специализираната прокуратура при ареста на Марин Рачев през февруари.
Прочетена 36018 пъти            <<< Назад    


Узаконяване на сондажни кладенци

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453