On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Четвъртък, 28/03/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
11:24:12 - 26/04/2018
Владимира Бояджийска
Фирми на и около Георги Делчев и синовете му Иван и Веселин и дружества на втората братовчедка на съпругата на кмета Марин Рачев – Владимира Бояджийска, са си поделили санирането в Септември по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Това става ясно от отговора на министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков на въпроса на депутата Драгомир Стойнев.
Титулярът "Еко-Хидро-90" ООД, с управляващи Георги Делчев и Иван Делчев и собственици Веселин Делчев, Георги Делчев и Иван Делчев е получил за един жилищен блок 576 708.00 лв.
Георги Делчев
"Стандарт Енерджи" ЕООД, със собственик и управител Иван Георгиев Делчев е санирал също една жилищна сграда за 514 931.45 лв.
Дружеството "Пътно поддържане Пещера" ЕООД, което е със собственик и управляващ техническото лице на Делчеви, което се грижи за базите им в Пещера Георги Илиев Василев пък се е сдобило с договор 426 758.40 лв.
Опитът поне за пред хората да не се концентрира работата в едни и същи ръце, разхвърляйки я в три фирми, който са направили Делчеви, не се забелязва от страна на септемврийските специалисти по саниране. И двата многофамилни жилищни блока са дадени на вече добре познатата на септемврийската общественост Владимира Йорданова Бояджийска. Само че единият, на стойност 595 123.20 лв., тя е получила като управител на "Строителна техника ПЗ" ЕООД, която е регистрирана на адрес: град Пазарджик, ул.“Генерал Гурко“ №22.
Другата сграда пък обновила "Топлоизолация и саниране-Септември" ДЗЗД, също с управител Владимира Йорданова Бояджийска, а стойността на сключения договор възлиза на 622 116.00 лв. Адресът на консорциума е град Пазарджик, ул. „Братя Миладинови“ №3.
Припомняме, че и двата офиса бяха претърсвани при извършените обиски от ГДБОП и Специализираната прокуратура при ареста на Марин Рачев през февруари.
Прочетена 75527 пъти


тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg