On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Четвъртък, 25/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето
НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
11:10:05 - 27/02/2018
На 9-ти март предстои комисия от Община Пазарджик да отвори офертите на желаещите да вземат под наем синята зона в града
Славчо Върбаков
Утре, на свое заседание ОбС – Пазарджик, ще разгледа предложението на кмета Тодор Попов, базирано на решение на Общинската комисия по безопасност на движението паркингът „Бивши хали“ и този на ул. „Иван Вазов“ в областния град да бъдат преобразувани в участъци за кратковременно платено паркиране „Синя зона“. Мотивите за това решение са прекратяване на договорите за наем по взаимно съгласие на страните на двата общински паркинга, считано от 1 април тази година. В предложението на Попов е посочено, че след отдаването на общинските паркинги платено паркиране под наем, в структурата на БМ „Паркинги и охрана“ са настъпили съкращения на служителите, поради което възстановяването на статута им е невъзможно. При това положение единствената възможност в конкретния случай била преобразуването на обектите в участъци за кратковременно платено паркиране „синя зона“.
Проучване на „Виделина” в търговския регистър показа, че между двете дружества „ГРИЙН БИЛДИНГ БГ” ЕООД и „ТРАНС БИЛДИНГ ГРУП 2012” ЕООД съществува връзка. Нещо повече, още три от фирмите, които получиха под наем през септември 2016 г. пет от общинските паркинги в Пазарджик, се намират в преки и не толкова преки връзки помежду си:
Стопанисващата паркинга при Халите с 40 паркоместа „ГРИЙН БИЛДИНГ БГ” ЕООД е регистрирана през 2012 г. на адрес гр. София. Предметът на дейност на дружеството е проектиране, строеж, управление и експлоатация на технологии и енергийни обекти от възобновяеми и алтернативни източници – слънчеви, вятърни и други електроцентрали, услуги в областта на алтернативните енергии, производство, пренос, разпределение и продажба на електрическа енергия от възобновяеми и алтернативни енергийни източници, както и всяка друга незабранена от закона дейност. Собственик и управляващ е Гинка Върбакова, на 42 години.
Наемателят на паркинга на ул. „Иван Вазов” с 12 паркоместа „ТРАНС БИЛДИНГ ГРУП 2012” ЕООД е регистриран през 2012 г. на адрес в гр. София. Предметът на дейност на дружеството е строителна, проектантска, инвестиционна и т.н. Собственик и управляващ е Екатерина Марчокова - Стоянова, на 48 години.
Дружеството от 21 февруари 2017 г. вече е с променено име – „Ф Инвест”. Регистрирано е също в София с управител и собственик Екатерина Марчокова.
Марчокова е вписана като управител и в друго дружество – Обединение „Филипополис” заедно с Цветан Пеев, занимаващо се с общо строителство на сгради и строителни съоръжения. Собственици на обединението са „Сарис” и „Евро бетон” - по 50%. Управители на „Евро бетон” са сестрите Теодора Николова Пайтакова и Гинка Николова Пайтакова - Върбакова, а на „Сарис” – Цветан Пеев.
Паркинг ТЕАТЪРА с 36 паркоместа е даден на „КАНТОС БГ” ЕООД. Дружеството е регистрирано на 18 април 2016 г. на адрес с. Семчиново, община Септември, съседно на родното място Симеоновец на Славчо Върбаков. Предметът му на дейност е търговия на едро и дребно, услуги, търговско представителство и посредничество и т.н. Собственик и управляващ е Николай Ичев, на 40 години. Учредителният акт на „КАНТОС БГ” ЕООД е подписан от него на 12 април 2016 г., със седалище и адрес на управление с. Семчиново, община Септември, но съгласно Решение от 12 януари 2018 г. „КАНТОС БГ” ЕООД вече е с нова регистрация – в София, район „Витоша”, кв. „Бояна”. Два месеца преди Николай Ичев да основе дружеството „КАНТОС БГ” ЕООД през април 2016 г, на 15 февруари собственикът на „Транс Билдинг Груп 2012” ЕООД Екатерина Марчокова – Стоянова освобождава Ичев като управител на клона на фирмата си в Костенец.
Паркингът ТРАКИЯ с 29 паркоместа се стопанисва от „ГЕО КОРЕКТ” ЕООД, което е регистрирано в София, ж.к. „Манастирски ливади”. Собственик и управляващ е 45-годишният Кирил Томов Стоянов. Предметът на дейност на дружеството е организация, проектиране, строеж, управление и експлоатация на технологии и енергийни обекти от възобновяеми и алтернативни източници – слънчеви, вятърни и други електроцентрали, услуги в областта на алтернативните енергии, производство, пренос, разпределение и продажба на електрическа енергия от възобновяеми и алтернативни енергийни източници, покупка на терени, както и всяка друга незабранена от закона дейност. „Гео Корект” ЕООД има и клон в Ракитово, на който управител е 42-годишната сестра на Славчо Върбаков, Малина Иванова Върбакова. В индиректните връзки до 4-то ниво се вижда, че Малина Върбакова е управител или един от управителите на „Солар грийн енерджи” заедно отново с двете сестри Гинка Върбакова и Теодора Николова Пайтакова, в „Инерком инвестмънтс” заедно с Маринела Пенева, в „Инерком груп” заедно с майката на Гинка, Петрана Георгиева Пайтакова и в „Инерком България” заедно с Милена Илиева Стоева.
Паркингът при Градски пазар с 30 паркоместа е отдаден под наем на „КОНТУР 7” ЕООД. Дружеството е регистрирано през 2014 г. на адрес в гр. София. Предметът му на дейност е строителна, проектантска и инженерно-проектантска и т.н. Собственик и управляващ е Румен Трендафилов, на 41 години. Припомняме, че тази фирма е наемател, която се появи на втория конкурс за паркингите, но със собственик, който вече е бил наемател за няколко дни на друг паркинг в Пазарджик – този пред хотел „Тракия”. През септември 2016 г. получава паркинга при пазара. Румен Трендафилов се оказа бивш собственик и управител на „Сими груп” заедно със Стоян Фьодоров Беличев и майката на Славчо Върбаков, Кръстанка Малинова Върбакова. Фирмата е регистрирана в Пазарджик през 2004 г. На 30 декември 2008 г. сестрата на Славчо, Малина Иванова Върбакова купува дружествените дялове на тримата собственици и фирмата става ЕООД с адресна регистрация в София, каквато е и до момента.
Единствено липсва връзка на фирмите около Гинка и Славчо Върбакови с наемателя на паркинга пред хотел „ЕЛБРУС” с 26 паркоместа - „ТОРИС БГ” ЕООД. Тук прави впечатление само, че „Торис БГ” ЕООД е регистрирано на 19 април 2016 г. на адрес с. Симеоновец, община Септември, родното село на Славчо Върбаков. Предметът на дейност на дружеството е търговия на едро и дребно, услуги, търговско представителство и посредничество и т.н. Собственик и управляващ е Пламен Данаилов, на 31 години. Учредителният акт на „ТОРИС БГ” ЕООД е подписан от Данаилов на 12 април 2016 г.
На 9-ти март предстои комисия от Община Пазарджик да отвори офертите на желаещите да вземат под наем синята зона в града. Тогава може би ще стане ясно причината за оттеглянето на „ГРИЙН БИЛДИНГ БГ” ЕООД и „ТРАНС БИЛДИНГ ГРУП 2012” ЕООД от паркингите при халите и на ул. „Иван Вазов” от 1–ви април.
Прочетена 17260 пъти


тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg