On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Неделя, 21/07/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!? РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!? РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!? РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!? РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!? РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!? РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!? РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!? РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!?

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
14:05:05 - 19/06/2024
ВАС отхвърли ОПИТА за БЛОКИРАНЕ на сметосъбирането в Пазарджик
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 858 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: ГошоВесо
14:24:25 - 19/06/2024

Справедливо.Делчев ще ни прави все по-чист града.Какъв е наистина е друга работа.

Все пак тези пари където ги разкарва предизборно,трябва да се появят отнякъде.

Добавил: Стойнова
14:52:12 - 19/06/2024

Дългият си пребара комисионните от Делчев и се гушнаха да работят заедно,а щеше да разбива модела на Тошко.Разликата мужду двамата е,че сега новото кметче не е в състояние да накара фирмата да чисти и града тъне в прахоляци и мръсотия!Минете през градската градина ,по централните булеварди и вижте от кога не е метено ,а ако се коси и мете не се събира и изхвърля боклука,а си стои на купчини . Никъде не се полива тревата и още сега юни всичко е изсъхнало.Никой не контролира щерката на Йорданов -шеф на озелевяването,защото той е давал пари колкото и да е стиснат на ПП,затова и НЯМА озеленяване ,зацветяване и ще се карате из групите ,но ще тънете в мръсотия и жегата ще ви съсипе!Новото тарикатче е гола водичка,да идва следващия ,че аман!

Добавил: Кольо Фичето
08:56:23 - 20/06/2024

Общината да си плати дълговете към почистващата фирма,а след това само мачкане и глоби-нетърпимо е положението с чистотата.Почистващата фирма не може да бъде вечно галеник на Общината!

Добавил: hohoho
09:50:07 - 20/06/2024

Мен ми е забавно по колко елементарен начин бяха излъгани рибоците. Цяла кампания им се обяснява колко е мръсен града, как можело една и съща фирма да чисти толкова некачествено, а зад сцената се прави договорка с въпросната фирма да не чисти около изборите, за да се възмутят хората още повече. После мистериозно се сключва договор със същата фирма, която иначе е виновна за 16 години мръсотия в града. И рибоците гледат влажно

Рибета, не е Фъфльо много хитър. Вие сте много прости. Същото е и с Тиков, и с всички останали, дето щяхме да борим предизборно.

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg