On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Понеделник, 03/06/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето
Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?!

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
20:18:16 - 06/03/2024
По предложение на главния редактор на “Виделина” Валентин Ненков, кметът на Пазарджик Петър Куленски ще представи чрез медиите пред жителите на общината новоназначените трима зам.-кметове, предвидени в новата структура на общинска администрация, с кратки биографични справки. Това стана ясно на днешния редовен брифинг на Куленски, като освен зам.-кметовете аналогично представяне ще има и за директорите на дирекции, независимо дали са нови, дошли отвън, станали такива в резултат на рокади вътре в администрацията или наследени от управлението на Тодор Попов. Според Ненков във въпросните справки е важно да има две неща – образование, какво и къде е завършено от една страна и от друга какъв трудов стаж имат те до момента и в какви сфери е придобит. По думите на Валентин Ненков по този начин Куленски ще докаже, че стриктно се придържа към обещанията си за прозрачно управление, каквито прави още от началото на предизборната си кампания и продължава да ги напомня при удобен случай при вече близо 4-месечното си управление.
От по-късно зададен въпрос към Петър Куленски от друга медия стана ясно, че той е възприел предложението на “Виделина”, а зам.-кметовете ще бъдат ясни до края на месец март, когато ще стане и представянето им пред обществеността.
Прочетена 35923 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Предложение
21:18:00 - 06/03/2024

За нормалното функциониране на една община, всички служители на ръководни постове трябва да минават веднъж на три месеца и детектор на лъжата.

Добавил: hehehe
21:35:28 - 06/03/2024

Начело с кметчето, че е взело да му се услажда вече, а знаем един друг гладен юрист как започна и как свърши...

Добавил: Гражданин
21:41:20 - 06/03/2024

То по тази логика за 16 години Тошко Попов трябваше да е счупил към 100 детектора на лъжата.Само 1 пример давам-Т.Попов-". .....Красивият,Модерен, Европейски град Пазарджик "!!!В който дори самият той и семейството му не живееха,какво лицемерие

а......???

Добавил: Градинари
21:59:30 - 06/03/2024

Идва пролет, Тодор Попов и всички които подкрепиха неговото безумие Градини на Семирамида да им се раздадат лопати и мотики,под съпровод на духова музика марш на скок към острова да положат обществено полезен труд

Добавил: Колегата
23:54:20 - 06/03/2024

Не виждам с какво може да ни изненада кмета след като из целият град се разнасят имена на партийни кадри на умиращата БСП,които сменят по няколко работни места и са "широки" специалисти/ки по всичко-ще оправят и общината.Ако беше по краетивен нямаше да допусне това извиване на ръцете от политически партии!До момента обявените нови назначения са аматьори взети от кол и въже ,но "наши" хора,които естествено ще го провалят и ще отнесе яко псувни и критики лично той!А се задават избори !

Страница 1 от 8
Първа
Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg