On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Сряда, 22/03/2023     e-mail: videlinabg@abv.bg
800 000 лв. ще СТРУВА на пазарджиклии ЗАСЕГА новата РОЖБА на Тодор Попов „Градината на света“ 800 000 лв. ще СТРУВА на пазарджиклии ЗАСЕГА новата РОЖБА на Тодор Попов „Градината на света“ 800 000 лв. ще СТРУВА на пазарджиклии ЗАСЕГА новата РОЖБА на Тодор Попов „Градината на света“ 800 000 лв. ще СТРУВА на пазарджиклии ЗАСЕГА новата РОЖБА на Тодор Попов „Градината на света“ 800 000 лв. ще СТРУВА на пазарджиклии ЗАСЕГА новата РОЖБА на Тодор Попов „Градината на света“ 800 000 лв. ще СТРУВА на пазарджиклии ЗАСЕГА новата РОЖБА на Тодор Попов „Градината на света“ 800 000 лв. ще СТРУВА на пазарджиклии ЗАСЕГА новата РОЖБА на Тодор Попов „Градината на света“ 800 000 лв. ще СТРУВА на пазарджиклии ЗАСЕГА новата РОЖБА на Тодор Попов „Градината на света“ 800 000 лв. ще СТРУВА на пазарджиклии ЗАСЕГА новата РОЖБА на Тодор Попов „Градината на света“

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
17:30:11 - 22/12/2022
Днес, 22 декември, съдия Веселка Златева - Кожухарова встъпи в длъжност „съдия“ в Административен съд – Пазарджик в присъствието на и.ф. административен ръководител – председател на Административен съд – Пазарджик Десислава Кривиралчева, съобщават от съда.
С решение по протокол № 46, т.12.1. от заседание, проведено на 06.12.2022 г. Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет, премества на основание чл. 194, ал. 2 (При взаимно съгласие за размяна на равна по степен длъжност на съдии в друг съд, на прокурори - в друга прокуратура, и на следователи - в друг следствен отдел, и при съгласие на административните им ръководители, те се преместват без провеждането на конкурс с решение на съответната колегия на Висшия съдебен съвет) от Закона за съдебната власт, Веселка Златева - съдия в Административен съд – Пловдив, с ранг „съдия във ВКС и ВАС“ на длъжност „съдия“ в Административен съд – Пазарджик, а Христина Юрукова – съдия в Административен съд – Пазарджик, с ранг „съдия в АС“ на длъжност „съдия“ в Административен съд – Пловдив.
Веселка Златева има дългогодишен съдийски стаж, като целият ѝ юридически стаж от 24 години и 9 месеца е преминал в съдебната система.
Припомняме, че съдия Таня Петкова, която беше заместник на председателя на Районен съд – Пазарджик Веселка Златева - Кожухарова, ще изпълнява функциите „административен ръководител – председател“ на Районен съд – Пазарджик. Причината е, че съдия Златева след конкурс спечели място в Административен съд – Пловдив. Таня Петкова ще заеме шефското място от датата на встъпване на съдия Златева в Административен съд – Пловдив до обявяване на конкурс за нов административен ръководител на Районен съд – Пазарджик. Това реши Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет.
Припомняме също, че на 7 ноември на церемония в сградата на Административен съд – Пловдив, съдия Мариана Шотева, с ранг „съдия във ВКС и ВАС“, която беше шеф на Административен съд – Пазарджик, също чрез спечелен конкурс встъпи официално в изпълнение на длъжността - административен ръководител – председател на Административен съд – Пловдив. Актът за встъпване в длъжност бе подписан и връчен от председателя на Върховния административен съд - Георги Чолаков, който пожела на съдия Шотева успешен мандат.
Припомняме още, че на 26 октомври т.г. беше делото на Тодор Попов и със свое решение от 4 ноември 3-членен състав на Административен съд – Пазарджик в лицето на съдия Мариана Шотева – председател и членове съдиите Мария Хубчева и Светомир Бабаков - докладчик по делото, отмениха решението на Районен съд – Пазарджик, произнесено от съдия Красимир Лесенски, с което той потвърди като законосъобразно наказателното постановление на началник група към сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР – Пазарджик, издадено на кмета на Пазарджик Тодор Попов. С въпросното постановление на Попов му беше наложена глоба в размер на 2000 лв. и лишаване право да управлява МПС за срок от 2 години.
Прочетена 22357 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Гражданин
19:17:02 - 22/12/2022

Какъв съд е това?Сборище на корумпирани кариеристки,срам и позор.Язък им за фасоните и самочувствието, мърли!

Добавил: Напушен
20:25:28 - 22/12/2022

Папата кога да го очакваме?

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg