On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Четвъртък, 28/03/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
14:08:57 - 20/01/2022
Антоанета Цонева ПИТА министъра на земеделието за КОМПЕНСАЦИИТЕ за оранжерийните производители в Пазарджишко
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 1671 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: lpfspfpksd
18:19:08 - 20/01/2022

Промяната ще свърши преди да е започнала. Вече почват да се топят и нападат един друг доносническата команда на Румен Радев. Лошото е, че сметката за цирковете на тези неграмотни измамници ще я платят хората.

Добавил: Валентин Ненков
18:25:05 - 20/01/2022

До горния злобар: Ще поживеем, ще видим. Едно е важно, че вече е затворена една срамна страница от историята ни. И никога повече няма да се отвори. А такива като теб ще си лаят и ще се облизват за получаваните по-рано трохи от трапезата на господарите.

Добавил: Селоооо
22:58:37 - 20/01/2022

Само за инфо на д-ря Ненков, днес в Лидъл 2бр. салати зелени "Джентелина", еди хляб опаковане, и 4бр. зелен лук4бр., 10лв. НЕ МОГАТ ДА ТИ СТИГНАТ ДА СЕ ПРИБЕРЕШ У ДОМА.

ПЕПЕ, продължава промяната.

Ще поживем, да видим.

Добавил: Валентин Ненков
23:39:31 - 20/01/2022

До Селоооо: Не оправдавам спекулативните цени, но основания за известно повишаване има - тока и газа. Мисля, че още първото служебно правителство изтърва юздите на цените, а второто продължи по същия начин. Само че има и друго - при чие управление скочиха цените на лекарствата и медицинските консумативи? Това защо го премълчавате? Защото така ви изнася. Разберете едно - връщане назад не може да има. Дали това правителство или друго след него ще осъществи коренното откъсване от мафиотските структури около властта, градени повече от 30 години, не зная, но ще стане. Колкото и на такива като теб да им се иска да се топнат отново в топлата кал на блатото. Е, няма да стане! Свиквайте...

Добавил: skdpfpkskdpfs
09:13:33 - 21/01/2022

Вальо, господин 20 партии, точно ти ли огвориш за структури и минало, бе, просяк? Нали си спомняме как слизаше от на Найден колата половин година. Ти ли ще ни говориш за предни управления и трохи? Ясно е, че трябва да се харесаш на новите си господари, ама хората в Пазарджик те знаем що за стока си. Не се прави на толкова велик, като си толкова ниска топка.

Страница 1 от 3
Първа
Предишна 1 2 3 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg