On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Четвъртък, 18/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“
НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
10:36:35 - 19/10/2021
Автор: Илиян Кузманов
Супермен се оказа че е Гей… Робин, помощникът на Батман харесва мъже и жени… Първият черен герой на Марвел от Вечните е Гей, черен с дете, разведен… Това са новите герои в света, в който се намираме….
Нещо голямо се случва около нас, но като че ли остава незабелязано заради дребните политически борби в нашата родна действителност. А и в крайна сметка никой свързан с политика не би желал да говори за неща, които биха се отразили на рейтинг и ПР образ, не дай Боже някой да заклейми другиго с израза „джендър“, дори и да е ултра консерватор. В действителност, ние либерали нямаме, поне такива, които да излязат и да заявят смело либерални възгледи. Всичко е партизанско, недоизказано, под мустак… Заради това да теглим една майна на политиците, на тяхната баница, която не могат да поделят и да поговорим за любовта и това какво означава да бъдеш себе си в света около нас, където Всичко е Любов - точка. Но все пак да поговорим извън точката. Защото извън рамките е всичко ценно в XXI век - уникалност, креативност, интелект, любопитство, изобретателност… И това няма нищо общо с клишираната войнствена мъжественост от XX век, довела ни до няколко опустошителни световни воини.
Сексуалността като открито говорене и разбиране бе тема табу по време на тоталитаризма. Причината беше проста и банално разбираема - човекът бе част от икономическия производствен план. Мъжът бе безплатно пушечно месо. Семейството основен атом на соца, а демографията - наука, която се грижеше да подсигури достатъчно работници в комбинатите. 30 години преход, „псевдо демократите“ се интересуваха от приватизация, частна собственост, реституция и т.н. За изходни ценности и идеали трибуна липсваше, освен ако не бе нужна боксова круша, която да демонизира някого.
А сме част от един голям свят, в който нещата не опират до икономика и пари. Част сме от едно семейство, проливало кръв столетия, за да имаме свободата да бъдем тези, които искаме да бъдем, а не да сме част от крепостното право и взаимоотношения. Те не са се борили за банани и мандарини, не са прекроявали света, за да може да ходят в Гърция на почивка с джипката, да имат голямата къща - това не е свобода, това е пародия на нещо загубено във времето. И в това семейство, в което сме се оказали, има едни принципи и идеали, които са доста над жълтите стотинки, спечелени от хайдутлук и далавери. Този свят е построен на тези свободни (либерални) фундаменти и нищо друго няма значение и те са за всички в това семейство. Даже, другари и другарки, Парите са една от най-висшите форми на свобода и на свободен избор. Те ни дават възможност да покажем себе си и да покажем за какво в действителност ни е грижа. Което определено си е изкушение, но в това му е красотата, вади истинската ни същност наяве.
Дана Уилар Николсон, внучка на създателя на ДС комикс, казва, че е изключително щастлива от сексуалността на Робин. Защото по този начин обществото ще бъде по-толерантно, ще се завърнем към нормалността на различното в културата, като хората заобичат тези герои, ако вече не са го направили. Героите от комиксите са новите културни икони, които поставяме на стените си и те за пореден път променят света около нас. (ENCOURAGES INCLUSION, NORMALIZATION ..., 8/14/2021)
Материалът е предоставен от Фондация Арт Ангел, с единственото желание ние да бъдем по-добро, модерно и конкурентно общество!
References
ENCOURAGES INCLUSION, NORMALIZATION ... (8/14/2021). https://www.tmz.com/2021/08/14/dc-comics-creator-granddaughter-loves-bisexual-robin/.
Holy coming out, Batman: Robin is bisexual, new comic confirms. (August 10, 2021). https://nypost.com/2021/08/10/robin-is-bisexual-new-batman-comic-confirms/.
Marvel's The Eternals confirms openly gay character: 'He's married, he's got a family'. (n.d.). https://ew.com/movies/2019/08/26/marvel-the-eternals-gay-character/.
Superman Comes Out. (10/11/2021). https://www.nytimes.com/2021/10/11/arts/superman-comes-out.html.
Прочетена 6284 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Иън Флеминг
13:49:55 - 19/10/2021

Наистина идва малко в повече всичко това, като в последния филм пенсионираният Бонд е заменен като агент 007 от …чернокожа агентка (Лашана Линч). Направо да си скъсаш билета и да излезеш.....

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg