On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Петък, 29/03/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
Нино Нeнов, Таня Колчакова и Гергана Ичева са НОВИТЕ зам.-кметове на Община Пазарджик, ВИЖТЕ справки за тях Нино Нeнов, Таня Колчакова и Гергана Ичева са НОВИТЕ зам.-кметове на Община Пазарджик, ВИЖТЕ справки за тях Нино Нeнов, Таня Колчакова и Гергана Ичева са НОВИТЕ зам.-кметове на Община Пазарджик, ВИЖТЕ справки за тях Нино Нeнов, Таня Колчакова и Гергана Ичева са НОВИТЕ зам.-кметове на Община Пазарджик, ВИЖТЕ справки за тях Нино Нeнов, Таня Колчакова и Гергана Ичева са НОВИТЕ зам.-кметове на Община Пазарджик, ВИЖТЕ справки за тях Нино Нeнов, Таня Колчакова и Гергана Ичева са НОВИТЕ зам.-кметове на Община Пазарджик, ВИЖТЕ справки за тях Нино Нeнов, Таня Колчакова и Гергана Ичева са НОВИТЕ зам.-кметове на Община Пазарджик, ВИЖТЕ справки за тях Нино Нeнов, Таня Колчакова и Гергана Ичева са НОВИТЕ зам.-кметове на Община Пазарджик, ВИЖТЕ справки за тях Нино Нeнов, Таня Колчакова и Гергана Ичева са НОВИТЕ зам.-кметове на Община Пазарджик, ВИЖТЕ справки за тях

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
01:20:39 - 23/07/2021
Душеният и бит 12-годишен Краси от мъж на 30 г. ИЗЛЕЗЕ от кома, чувства се ДОБРЕ
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 5396 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: hahahahah
09:28:59 - 23/07/2021

Сега вече ще спим по-спокойно. Можеше още малко да играят театър, че да е по-автентично.

Добавил: Валентин Ненков
10:15:17 - 23/07/2021

До хахахаха: Жалко е, че има хора като теб, надявам се да не се случи нещо подобно на твое близко дете.

Добавил: hahaha
10:34:09 - 23/07/2021

Колко си театрално-патетичен само. Моите близки деца не вършат престъпления, така че няма как да им се случи такова нещо, а и да им се случи, със сигурност няма да ходя с 200 човека да правя театър. Не, че и да ида някой ще ми обърне внимание, защото все пак не сме роми и не сме интересни за треторазрядните псевдо-новинари. Не всяко дете е невинно, само защото е дете. Невинно например беше детето във Братаница, то също беше от ромския етнос и никой не е казал лоша дума. Ти обаче сляпо вярваш на абсурдните твърдения на една събрала се пасмина, която реагира на стаден принцип, тиражираш ги за истина и когато си поставен под съмнение го играеш ощипана девица.

Добавил: Валентин Ненков
11:11:10 - 23/07/2021

До хахаха: Прессъобщението на ОД МВР - Пазарджик повтаря едно към едно написаното от мен с изключение на далбоката кома, в което се намираше детето и това, че е душено. Това не е мое твърдение, а на шефа на болницата. И още,. когато обвиняваш едно дете в престъпления, редно е да престанеш да се криеш зад псевдоними и да кажеш кой си. Защото родителите са в правото си да си търсят правата по съдебен ред. Но плъхове като теб няма да го направят. И не смей да противопоставяш деца на деца, много е грозно. Що се отнася до квалификациите ти по мой адрес приемам ги като комплимент. Защото благодарение на работата ми такива като теб и разни крадливи вмластимащи не могат да спят спокойно. А скоро и ще понесат цялата отговорност за всичко, което са сторили за съсипването на държавата.

Добавил: Петя Михайлова
12:33:31 - 23/07/2021

Не виждам някой да е обвинил детето в престъпление, а по-скоро е направено сравнение и то след много грубо пожелание по адрес собствените деца на читателя, но по логиката на Ненков, самият той трябва да понесе отговорност, че на инцидент с участие на явно психично болен човек, тиражира безкритично улични брътвежи, че причината за случилото се е расизъм, като по този начин създава изкуствено етническо напрежение. Утре ако пламне града кой ще понесе отговорност или само сензацията и жълтината е важна явно. Истината толкоз боли, че господин журналиста трепери и не може да пише правилно от яд. Колко дАлбока е била комата? Изречение може ли да започва с "А"? Каква работа? Откога навъртането около паничката на поредната политическа сила преди поредните избори е работа. Аман от работари.

Страница 1 от 2
Първа
Предишна 1 2 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg