On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Четвъртък, 28/03/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината

Пълен текст на новината

10:49:39 - 26/06/2021
Антоанета Цонева и двама от кандидатите на “Демократична България” в пазарджишката листа - Александра Стеркова и Петър Цикалов, посетиха завод "Костал". Базираният в Пазарджик производител на компоненти за автомобили от най-висок клас е едно от предприятията, които растат и разширяват дейността си.
Кандидатите на обединението разговаряха с мениджмънта, както и с работещите в предприятието. Антоанета Цонева се обърна към хората с думите, че работят в модерен завод с добри условия, но на много други места в страната не е така.
“Високотехнологични и мащабни производства като това са гаранция за развитието и издърпат малкия и средния бизнес в областта. Бизнеси като вашия не само осигуряват добри заплати, но и повишават квалификацията на работещите. А така се създават условия за завръщане на младите хора, тъй като не малко места в региона са пострадали от обезлюдяването”, каза тя.
Водачът на листата на “Демократична България” изтъкна целта на обединението да осигури добри условия за правене на бизнес. Само така в страната ще идват големи инвеститори, а българският бизнес ще има стимули и ще разгърне потенциала си - без административен натиск и ограничения, с работещи институции и със закон, пред който всички са равни.
“Амбицирани сме да осигурим много по-добри възможности за иновации и инвестиции в модернизация на българските предприятия. Това е най-сигурната гаранция за по-високи заплати”, каза Цонева.
Тя определи като най-големия проблем на малкия бизнес липсата на голям, защото около него по-малките предприятия и предприемачите се развиват и печелят добре.
“Ще работим за възстановяването на българската икономика. Ще осигурим подкрепа и най-вече пълна прозрачност за реализация на проекти, свързани с технологичната модернизация, с дигитализацията и зелената икономика. Средства за това има предвидени по европейския План за възстановяване и устойчивост, но всички знаем как те могат да потънат в бездънните джобове на корупцията. Затова ние се ангажираме преди всичко с пълна прозрачност и с даване на възможност за обществен контрол”, каза още Антоанета Цонева.
Купуването и продаването на гласове са престъпления!
Прочетена 33757 пъти

Коментари до момента

Няма намерени коментари

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg