On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Четвъртък, 28/03/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
21:29:10 - 02/04/2020
Във ФК „Хебър“ НЕ мислели за НАМАЛЯВАНЕ на заплатите, но щели да се ПРОБВАТ в програмата 60/40 на кабинета?!?
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 4348 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Рефера
23:29:50 - 02/04/2020

Засрамете се бе, нещастници.

Всички големи отбори намалиха заплатите ! Това е супер нагло на фона на мизерстващия народ нашите момчета да взимат по 5-6 бона и да не играят.! Колкото до нивото на Папазов - до сега никое прасе не е станало лъв, но той може да продължава да опитва.

Добавил: Валентин Ненков
23:34:38 - 02/04/2020

До Рефера: Само че на другите отбори не се плаща с пари на данъкоплатците, поне на голямата част от тях. Така че какво им пука, Попов нали призова да си платим бързо местните данъци. Футболисти и волейболисти трябва да се издържат, не е шега работа.

Добавил: Stoqncho
00:07:12 - 03/04/2020

Откачалки,хората са в криза бе,нямат пари за хляб на децата си вие за волейбол ми говорите.Седнете си на шибаните задници и кажете какво правите за бедните и болни хора не да ми дава влюбения Ромео интервю за топкаджиите.Срам нямате ли бе , гласувайте фонд за мезерстващи семейства,за бедните ,стига с тоя спорт щото сега народа ще изхвърли Бойко ,след това и кметовете .И спирайте ни занимавате със минетка ,бонбашка и любовните им терзания. Кмета да излезе и да каже какво е положението с дезинфекцията на града,пълно е с боклуци,не виждаме никаква мярка за предпазване .Да ви имам проблемите -кутия на желаниь и волейбол-вие добре ли сте бе?!Защо лекарите не приемат никакви болни,защо гонят хората с хронични заболявания?Джи пи какво точно правят -изключват телефоните и умирай в къщи ?

Добавил: Ритнитопковец
06:22:22 - 03/04/2020

Да им плащат с капачки.

Добавил: ФИФА
07:59:10 - 03/04/2020

Аман от куци коне! Закривай и на борсата !

Страница 1 от 4
Първа
Предишна 1 2 3 4 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg