On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Сряда, 26/02/2020     e-mail: videlinabg@abv.bg
Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ)
КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова

Пълен текст на новината

17:15:55 - 08/10/2019
Сътрудничество с младите хора, културен чек за отличници и АКЦЕНТ върху дуалното обучение ПЛАНИРА Тодор Попов
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 1489 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Bai Stoian
20:35:51 - 08/10/2019

На тоя му дреме за културата колкото за ланския сняг! Ще направят “основни” ремонти на цената за новопостроена сграда!

Добавил: мнение
09:13:55 - 09/10/2019

Този човек защо не спре да се излага с невероятните си обещания? Какви млади хора в Пазарджик? Какъв "малък"Амфитеатър в Зоната на Здравето? Имате ли представа как се пътува до тази част на града с обществен транспорт? Какви глутници от кучета се разхождат свободно и се хвърлят върху всеки човек с колело или автомобил? Ако Тодор Попов искаше да направи всичко това-щеше да задържи младите хора в града, до сега да е оправил опустошената сграда на Зоната на здравето, а не да се прави на палячо в момента. Видяхме какво може, потърпевши сме от управлението му до сега-стига вече стари муцуни! А и човек трябва да притежава политически морал и хигиена, за да не се излага по този начин. И моля разни общински служители и платени клакьори да не се упражняват да ми отговарят и да твърдят обратното!

Добавил: Романтик
10:35:42 - 09/10/2019

Попов и компания имаха цели 12 години да направят много за града-не успяха!Направиха нещо,но изпуснаха много,наслушахме се на обещания за светло бъдеще и простотии като "Построяване на мост за 42 дена ",затова трябва да си ходят!Защо общинските служители седят в агитационния офис на Попов,а не на работните си места в Общината,след като не са в отпуск?Съграждани,излезте,гласувайте,изберете най-достойния,който ще работи за гражданите и града,ще харчи прозрачно нашите пари,ще съживи града!

Добавил: радкаaa
12:35:01 - 09/10/2019

Абсолютно естествено продължение на програмата за развитие на града! Приветствам и много ме радва идеята за награди на отличниците!

Добавил: Пиратка
15:43:30 - 09/10/2019

Радка Пиратка скоро ще остане самотна при възхвалата на Т.П. Доверието към Т.П. всеки ден изчезва,като сняг на юлско слънце.Немъчените му пари за изборни гласове ще попият като вода в пясък и до тук.

Страница 1 от 2
Първа
Предишна 1 2 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg