On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ    Сряда, 20/03/2019     e-mail: videlinabg@abv.bg
 
След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми
Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика
За платен достъп до архива въведете код:

Приеми | Закупи
 

Как на две инстанции осъдиха “Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Назад
Напред

Запознайте се с ...

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
16:57:43 - 14/06/2018
Днес в Общината: Имал ли е право Попов ЕДНОЛИЧНО да РЕШАВА какво да включва „Синя зона” и ЗАЩО паркингът зад МБАЛ „Здраве” е ИЗВЪН нея???
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 2913 пъти            <<< Назад    

Коментари до момента

 
Добавил: пазарджик
08:04:17 - 15/06/2018

Да ги питам аз тези "сърцати" съветници, най-вече този борец за народни правдини Чавдаров къде беше до сега? Този интересчия е съветник от 2015 г. Къде беше до сега? Колко пъти атакува пред съда тези заповеди на кмета през годините? Колко пъти сезира прокуратурата за тези нередности?

Сега видите ли се сетил да търси справедливост. Търсия защото му дръпнаха чердженцето под краката и вече не може да паркира безплатно в "синя зона" затова се пъне толкова, а не защото му пука за пазарджиклии.

Пълен капут е задно с онова джудже от АБВ, което години наред си държеше колите по тротоарите на Стамболийски и отзад на Кукерите без да плаща, а сега реве.

Пичове - тарикат мъж не писка!

Добавил: Георгиева
09:33:49 - 15/06/2018

Няма да разсъждавам "кой прав, кой крив", но истината е че пазарджиклии не обичат да плащат, ако може да "минат метър"! Аз като пешеходка съм доволна, има повече ред и свободно пространство. От къде на къде леките автомобили да имат предимство пред пешеходците?! Завладели са улици, тротоари, градинки,..., някакъв ад е.

Добавил: до Георгиева
09:49:01 - 15/06/2018

Ами, госпожо, той ада остава, но от цялата работа кметчето си пълни гушката, чрез фирмите на Гинка Върбакова-известна тайна на целия град!

Добавил: Георгиева
10:03:41 - 15/06/2018

Ами,значи е прав "пазарджик" - къде бяха досега общинските съветници, прокуратурата или гражданите, които като гледам по снимката са едно "нищо", залата трябваше да е препълнена!

Добавил: Джорджано
10:28:44 - 15/06/2018

Стоянов(pa1),качил инфо,ама не споменал имена.Единствения облагодетелстван съветник е племеника на кмета с скромното ауди на снимката.Другите коли са на секретаря Кожухаров,Забуртова,

арх.Танков и двама от еврофондовете.Тези дето бъркат в кацата с меда(работят) са най-напред и в привилегиите.Има ли и колко са другите привилегировани с пропуски раздадени на приятели и служители?Питай бе Ненков!Или и ти си привелигирован?

Страница 1 от 2
Първа
Предишна 1 2 Следваща

Добавяне на коментар

 
символи можете да въведете още
 
 
 

Узаконяване на сондажни кладенци

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453