On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Петък, 26/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето
Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия

Пълен текст на новината

Категория: Мишена
20:30:18 - 21/02/2018
Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 807018 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Смешно е
20:44:42 - 21/02/2018

Ама ти наисина много спамиш! Ти присъстваш явно във всички групи в окръга и само си пробутваш смешните анализи и платена журналистика. В група "Пазарджик" през 5 минути се появяваш ти или статии на виделина. И накрая все си света вода ненапита и ни лук ял, ни лук мирисал. Дразниш бе човеко, анализите ти не струват, защото мненията ти са хейтърски и целенаночени. И това е истина, само пишеш за община септември,все едно е квартал на Пазарджик. Това не го знаех,че може да се докладва, но вече ще имаш и по едно докладване и от мен. Благодаря за идеята. Много им пука на фейсбук,че някъде са те блокирали за една седмица, че даже и да се занимават с твоите глупости. Не знам в какъв свят си живееш, ама глупавото ти поведение дразни хората и като гледам, явно не дразни само мен!

Добавил: Валентин Ненков
20:56:13 - 21/02/2018

До горния анонимник: Наистина се радвам, че толкова внимателно следиш публикациите ни и така дълго и напоително изливаш безсилието си в коментари. Надявам се да ти осава време и да свършиш нещо полезно. Ако просто не си нечия платена подлога. Иначе не те разбирам, като не ти харесваме,просто не ни чети. Но щом искаш да си пишеш - пиши! И ни докладвай, все си мисля, че го правиш от доста време. А как да си обясня болезнената ти привързаност към Септември? Че "Виделина" е областен сайт, а Септември все още не е поискал да стане част от някоя съседна област...Накрая, ти си последният, с чието мнение за анализите ми ще се съобразя, всъщност оценката ти е продиктувана от друг и не струва пукнат грош!!!

Добавил: Смешно е
21:12:08 - 21/02/2018

Господине, ти не носиш на критика и чуждо мнение. Всеки, които опонира на вашето мнение е подлога и го прави за пари ли? Така ли говорите за хората,които четат онова, което рекламирате по групите,като новина? Когато заговорихте за спорта в Пазарджик, вече преля моето търпение.Ти и жена ти можело да спамите, пък ние защо четем. Като четем и си мълчим, означава,че сме съгласни с глупостите, които се пишат. Някак си щеше да е по-интересно да говориш за цензура, но без да мрънкаш с ненужни писаници за Септември. И каква параноя те гони, че чак ме набеждаваш, че съм с привързаност към Септември? И че от доста време съм ти пишел, пък даже и платено. Ако ти си взел някой лев да пишеш за тях, аз не съм мижетурка, за да пиша срещу заплащане. Оценката си е лично моя, г-н изкукуригал!

Добавил: Валентин Ненков
21:29:29 - 21/02/2018

До горния анонимник: За да ти повярвам, просто се идентифицирай. Уважавам всяко мнение, което не е скрито зад анонимността. Така че, като ми кажеш кой си и разбера, че не съм прав, веднага ще ти се извиня.

Добавил: blabun
00:39:15 - 22/02/2018

Ненков, не ставай по-жалък отколкото си. Искай още малко лична карта на хората, за да изразяват мнение, но и това не може да спре факта, че не само ти, но и останалите пишман драскачи от Пазарджик (пък и в цялата страна) сте омръзнали на хората със статиите си стил слугинаж. Понеже никой не ви чете тъпотиите, изучихте се да тровите хората по групите, но явно сте си намерили майстора, а сега напиши едно писмо на арменския поп.

Страница 1 от 3
Първа
Предишна 1 2 3 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg