On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Четвъртък, 25/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето
НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
11:28:04 - 24/05/2016
От УТРЕ започва РЕМОНТЪТ на ОСВЕТЛЕНИЕТО на тунел „Траянови врата“
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 1528 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: aaaaaaaa
17:29:16 - 24/05/2016

Траяновите врата слабо ме вълнува. Повече ме интересува , а и не само мене, кога ще бъдат осветени пешеходните пътеки в Пазарджик, защото не се виждат преминаващите пешеходци и някой, а е решил, а е осъдил Пурко, че е пострадал вечер при преминаване на пешеходна пътека, защото не е била осветена и водачът го е помел с МПС-то си.

Освен това, кога маркировката ще започне да се прави с бяла качествена, нехлъзгава боя( както е в нормалните градове с нормални кметове), а не с хлъзгавата , менте- боя от КРЕЗ.

С тия 100 бона, които Пурко пръсна тези дни за илюминации, гърмежи, наркомански певци и чалгари, можеха спокойно да бъдат осветени 20 пешеходни пътеки в Пазарджик.

Много тъп черен, нискоинтелигентен пещерски селендур.

Добавил: rozalia
20:56:54 - 24/05/2016

ГОСПОДИНЕ/ГОСПОЖО, ВСИЧКО ТРЯБВА ДА ВИ ВЪЛНУВА, ДОРИ НАЧИНЪТ ВИ НА ИЗРАЗЯВАНЕ. НЕ БИВА САМО ДА ХУЛИТЕ. МИСЛЕТЕ ПОЗИТИВНО.

Добавил: ааааааа
21:33:04 - 24/05/2016

Всичко трябва да ме вълнува ли? Нещо си в грешка. Напротив, за да запазиш вътрешния си мир- нищо не бива да те вълнува. Нито земетресението в Япония или някъде си, нито самолетната катастрофа на самолета от Египт Аир, нито Евровизия и Генова, нито Бербатов или Григорчо, нито какво казал Путин или Обама или че Сталинка или Бокова били кандидати за ООН-то, че някой набил жена си или друго, не ме вълнува от доста време и какво е казал Боко Рапоня или Сидераста.

Вълнува ме само това, което ме касае и което не можете да проумеете, че е хиляди пъти по-важно от другите неща.

А ти е крайно време да спреш да гледаш телевизия, реклами, цигански сериали, Пей с мен, мастър шеф, спри да търкаш и талони от измамата Национална лотария...

Вълнува ме оскотяването, овчедушието и простотията на народа.

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg